Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ



ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ
ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ
ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Η πανεργατική απεργία στις 4 Φλεβάρη, με την μαζικότερη συμμετοχή των τελευταίων χρόνων, έστειλε ένα πρώτο μαχητικό μήνυμα στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στις κατευθύνσεις του κεφαλαίου που ακολουθούν.  
Οι εργαζόμενοι, οι αγρότες και όλα τα λαϊκά στρώματα, ενωμένα, δεν θα επιτρέψουμε να ζούμε με ψίχουλα, με μισθούς πείνας των 400 ευρώ, με δουλειά χωρίς δικαιώματα, μέχρι τα 67, και με συντάξεις ξεροκόμματα.  Δεν θα επιτρέψουμε να ρίξουν στην λαιμητόμο του κεφαλαίου την κοινωνική ασφάλιση, που με αγώνες και αίμα έχει κερδηθεί.
Αρκετά πια με τα ψέματα της Κυβέρνησης. Το νέο Ασφαλιστικό όχι μόνο δεν θα φέρει “δικαιοσύνη” και “ισονομία” όπως λένε κυβέρνηση και παπαγαλάκια, αλλά θα ξεριζώσει πλήρως την Κοινωνική Ασφάλιση. Κανένας εργαζόμενος να μην παρασυρθεί από την υποκριτική στάση των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και του κεφαλαίου. Το μόνο ερώτημα που μπαίνει είναι, ή οι ανάγκες του κεφαλαίου, ή οι δικές μας ανάγκες.

Το κυβερνητικό σχέδιο δεν διορθώνεται! Μόνο ανατρέπεται!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τα λαϊκά στρώματα που πλήττονται από την πολιτική του κεφαλαίου, σε επαγρύπνιση, αγωνιστική ετοιμότητα. Η απεργία στις 4 Φλεβάρη και τα μεγάλα σε όγκο και παλμό συλλαλητήρια ήταν μόνο η αρχή! Να κλιμακώσουμε την πάλη μας, να δώσουμε μαχητική απάντηση την στιγμή που θα τολμήσουν να φέρουν το νόμο λαιμητόμο στη βουλή. Ξεσηκωμός παντού για να αποτραπούν τα σχέδια τους! Κανένας συμβιβασμός στο νέο σφαγιασμό που ετοιμάζουν!

Με αγώνες έχει κερδηθεί η κοινωνική ασφάλιση, δεν μας χαρίστηκε από κανέναν. Με αγώνες θα αποτρέψουμε τον σφαγιασμό της. Εμείς είμαστε οι παραγωγοί όλου του πλούτου, χωρίς εμάς γρανάζι δεν γυρνά.


ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ 48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 
ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ – ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
 Έχουμε τη δύναμη και στήνουμε μπλόκο αντίστασης στα σχέδια της κυβέρνησης και του κεφαλαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου