Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Δελτίο Τύπου Απεργίας 4 Φλεβάρη



Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου χαιρετίζει τους χιλιάδες διαδηλωτές, που πήραν μέρος στο μαχητικό συλλαλητήριο ενάντια στα νέα αντεργατικά, αντιαγροτικά, αντιλαϊκά σχέδια. Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους απεργούς που ένωσαν τις φωνές τους με αυτές των αγροτών, που για άλλη μια φορά έδωσαν δυναμικό παλμό στη συγκέντρωση, των αυτοαπασχολούμενων και επαγγελματοβιοτεχνών, των συνταξιούχων και των νέων. Ο νέος αντιασφαλιστικός νόμος δεν διορθώνεται, δεν θα περάσει ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα να είναι σε επαγρύπνηση. Ο αγώνας θα κλιμακωθεί! Η απεργία στις 4 Φλεβάρη ήταν η αρχή! Ο ξεσηκωμός θα είναι γενικός, θα είναι μεγαλειώδης!

Καλούμε όλα τα σωματεία, όλα τα συνδικάτα να προχωρήσουν σε μαζικές γενικές συνελεύσεις που θα βάζουν το θέμα της κλιμάκωσης του αγώνα. Ο αγώνας αυτός να γίνει παλλεσβιακός ξεσηκωμός, να ενώσει τις φωνές μας μ’ αυτές των αγροτών και των άλλων στρωμάτων ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για τη διάλυση του ασφαλιστικού, για τη νέα φοροληστρική επίθεση που ετοιμάζουν στο λαό.

Χωρίς εμάς γρανάζι δεν γυρνά!
Δεν δεχόμαστε να ζούμε με μισθούς και συντάξεις ψίχουλα!
Εμείς έχουμε το δίκιο, έχουμε τη δύναμη στα χέρια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου