Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ




Η αιμοδοσία είναι πράξη αλληλεγγύης, πράξη ζωής προς όλους τους ανθρώπους. Το αίμα δεν έχει φυλή – δεν έχει χρώμα. Όταν γίνεται όμως από την ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, παίρνει φασιστικό - ρατσιστικό χαρακτήρα.
Η ρατσιστική αιμοδοσία «μόνο για Έλληνες» που εμπνεύστηκε το φασιστικό έκτρωμα των υμνητών του Χίτλερ, βρήκε απέναντί του τους συνδικαλιστές και τους φορείς τις Σάμου, οι οποίοι δικάζονται αυτές τις μέρες.
Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ την ποινικοποίηση του αγώνα των συνδικαλιστών και των φορέων της Σάμου, επειδή κινητοποιήθηκαν για να μην γίνει η ρατσιστική αυτή αιμοδοσία.
Η δίκη αυτή έχει καθαρά πολιτικά χαρακτηριστικά και αποτελεί απόπειρα ποινικοποίησης των αγώνων, νομιμοποίησης της ρατσιστικής αιμοδοσίας με εθνικά και φυλετικά κριτήρια.
Παίρνει καθαρή θέση υπέρ της ναζιστικής και δολοφονικής οργάνωσης της Χ.Α. και υπέρ των πολιτικών-ιδεολογικών της πεποιθήσεων (παρ’ ότι για το σύνολο των ηγετικών της στελεχών εκκρεμούν δίκες που φτάνουν μέχρι την σύσταση δολοφονικής οργάνωσης, ενώ ταυτόχρονα πριν λίγες μέρες ο αρχηγός της ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα πριν δύο χρόνια.
Καταγγέλλουμε τη στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όλων των αστικών κομμάτων που με τον τρόπο τους «χαϊδεύουν» την Χ.Α. και θρέφουν το «αυγό του φιδιού».
Η ποινικοποίηση αυτού του αγώνα ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους διωκόμενους συνδικαλιστές.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους και τα λαϊκά στρώματα σε όλη τη χώρα να απομονώσουν την φασιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.



Η αιμοδοσία είναι πράξη ζωής για όποιον την έχει ανάγκη
και πρέπει να γίνεται χωρίς όρους και προϋποθέσεις


Η Διοίκηση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου