Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΣΒΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
                                              


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου, συμμετέχει στην πορεία αλληλεγγύης που καλεί το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο την Παρασκευή 15 Απρίλη, από την Παναγιούδα μέχρι το κέντρο κράτησης στη Μόρια.
Καλούμε κάθε Ιδιωτικό Υπάλληλο, κάθε εργαζόμενο, κάθε άνεργο στην πορεία καταδίκης των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων που δημιουργούν τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές. Ο λαός της Λέσβου που εδώ και μήνες δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, να γυρίσει την πλάτη του στις αντιλαϊκές – αντιμεταναστευτικές πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση και οι ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί.
 Να απομονώσει αποφασιστικά το φασιστικό-ναζιστικό έκτρωμα της χρυσής αυγής που σπέρνει το μίσος, την ξενοφοβία και ωθεί σε εγκληματικές πράξεις εναντίον των ξεριζωμένων μεταναστών και προσφύγων.

Διαδηλώνουμε ενάντια σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ που είναι υπεύθυνοι για τον ξεριζωμό των λαών.Η διοίκηση·        Συγκέντρωση την Παρασκευή 15 Απρίλη, στις 5 το απόγευμα στο δημοτικό παρκινγκ στη Παναγιούδα
·         ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 4.15 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛ. ΣΑΠΦΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου