Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Δελτίο Τύπου απο 2 Νοέμβρη



          Στα πλαίσια της αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους πρόσφυγες και μετανάστες το Εργατικό Κέντρο απεύθυνε κάλεσμα σε σωματεία, συνταξιοδοτικές οργανώσεις, αγροτικούς συλλόγους, συλλόγους γυναικών, φορείς, και πολλούς άλλους. Προχώρησε στη συλλογή και στη διανομή δεκάδων ειδών πρώτης ανάγκης την Δευτέρα 2 Νοέμβρη στις 6 το απόγευμα έξω από το κολυμβητήριο στο Λιμάνι τις Μυτιλήνης.
          Η ανταπόκριση όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν συγκινητική. Δεκάδες εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, επαγγελματοβιοτέχνες συμμετείχαν στη συγκέντρωση και προσφορά ρούχων, τροφίμων, νερού και γάλατος.
          Στη διανομή των ειδών που πραγματοποιήθηκε η συνεισφορά του κόσμου ήταν μεγάλη, καθώς μετέτρεψε τη διανομή σε μια πράξη αλληλεγγύης που δεν στάθηκε μόνο στο κομμάτι της προσφοράς, αλλά προχώρησε και στην ανάδειξη της πραγματικής αλληλεγγύης που είναι η καταδίκη των αιτιών, των ιμπεριαλιστικών πολέμων που γεννούν το μεταναστευτικό και προσφυγικό και ξεριζώνουν χιλιάδες λαού από τις χώρες τους.
           


Η Διοίκηση


            Η συλλογή  συνεχίζεται και θα πραγματοποιείται στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου (Βαλαωρίτου   και Δαβάκη γωνία) από Δευτέρα ως Παρασκευή (πρωί τις ώρες 08.00 – 13.30) και Δευτέρα ως Τετάρτη (Απόγευμα τις ώρες 18.00 – 20.00).







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου