Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!



ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΣΒΟΥ


Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!




Από χθες τα ξημερώματα παρακολουθούμε με ανείπωτη θλίψη και οργή, τα τραγικά γεγονότα που εκτυλίχθησαν με την σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στη Λάρισα, με αποτέλεσμα πάνω από 40 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Το Εργατικό Κέντρο Λέσβου, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Δεν είναι ατύχημα, είναι ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα, και απαιτούμε να διερευνηθούν σε βάθος οι αιτίες αυτής της τραγωδίας χωρίς να κρυφτεί ή να συγκαλυφθεί τίποτα.

Συντασσόμαστε με τα σωματεία εργαζομένων των σιδηροδρόμων που καταγγέλλουν χρόνια τώρα τις τεράστιες ελλείψεις σε υλικά, ανταλλακτικά, αναλώσιμα συντήρησης και την τεράστια έλλειψη σε προσωπικό για όλες τις ειδικότητες λειτουργίας και συντήρησης. Τα πάγια αιτήματά τους για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, αρτιότερη εκπαίδευση, αλλά κυρίως εφαρμογή σύγχρονων συστημάτων ασφάλειας, βρίσκουν τοίχο μπροστά στον βωμό του ιδιωτικού κέρδους.

Ανταποκρινόμενοι στην πανελλαδική έκκληση για αίμα, καλούμε τον λαό της Λέσβου να συμμετέχει στην εθελοντική αιμοδοσία, στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης και συγκεκριμένα:

Καθημερινά 9:00 -14:00 και 17:00 - 20:00

Σάββατο 9:30 -13:30

Πληροφορίες σχετικά με την αιμοδοσία στο Βοστάνειο Νοσοκομείο βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://vostanio.gov.gr/iatriki-ypiresia/ergastiriakos-tomeas/aimodosias

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου