Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΗ

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 8ΩΡΟ!

 

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ

ΟΥΤΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

 

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΗ ΣΤΙΣ 10.30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ

 

Οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις των συνδικάτων σε όλες τις πόλεις της χώρας δείχνουν την αποφασιστικότητα της εργατικής τάξης να αντιπαλέψει αυτό το νομοσχέδιο έκτρωμα, κόντρα σε απεργοσπαστικούς μηχανισμούς, στην εργοδοτική τρομοκρατία και στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να παρουσιάσουν το τερατούργημα ως κάτι θετικό. Όσα επιχειρήματα και αν προωθούν η κυβέρνηση και η εργοδοσία, για να καλλωπίσουν ένα βάρβαρο αντεργατικό νομοσχέδιο και να το παρουσιάσουν ως κάτι σύγχρονο δεν μπορούν να ξεγελάσουν τους εργαζόμενους.

 

Η επιτυχία της απεργίας στις 10 Ιούνη ήταν η καλύτερη απάντηση στην κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και στην εργοδοτική πλειοψηφία της ΓΣΕΕ που δεν φτάνει που όλο το προηγούμενο διάστημα προσπάθησε να βάλει εμπόδια στην οργάνωση του απεργιακού μετώπου συνεχίζει την προκλητική της στάση προτείνοντας στάσεις εργασίας αντί για απεργία με στόχο να αποκλιμακώσει και να υπονομεύσει τον αγώνα των εργαζόμενων.

 

Δεν χωράει κανένας εφησυχασμός! Ο σχεδιασμός τους δεν θα περάσει! Οργανώνουμε και κλιμακώνουμε την πάλη μας για να αποσυρθεί άμεσα το αντεργατικό νομοσχέδιο, για να καταργηθεί όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο. Σκλάβοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε!

 

Το νομοσχέδιο είναι για τα σκουπίδια. Ούτε διορθώνεται. Ούτε βελτιώνεται. Να αποσυρθεί εδώ και τώρα!

 

Απέναντι σε αυτήν την επίθεση δεν θα μείνουμε θεατές στο σφαγιασμό μας. Τώρα πρέπει να δοθεί δυναμική απάντηση απέναντι στα σχέδια της Κυβέρνησης που μας γυρνάνε 100 χρόνια πίσω και θέλουν να δουλεύουμε «ήλιο με ήλιο» χωρίς δικαιώματα, χωρίς μέτρα προστασίας της υγείας μας. Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι στα αντεργατικά σχέδια που χτυπάνε το δικαίωμα στην απεργία, βάζουν νέα εμπόδια στη λειτουργία των συνδικάτων και στην οργάνωση των εργαζόμενων.

 

Στην κρίσιμη αυτή περίοδο δεν χωράει η μοιρολατρία, δεν γίνεται να αποδεχτούμε ότι για άλλη μια φορά θα πληρώσει ο λαός και η εργατική τάξη. Είναι ώρα ευθύνης για όλους, είναι η ώρα να ακουστεί δυνατά η φωνή μας ότι δεν κάνουμε βήμα πίσω από τα δικαιώματα μας και τις διεκδικήσεις που κερδήθηκαν με θυσίες και αγώνες!

 

 

 

 

 

 

                                                                                         Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου