Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΠΕΚ - για το Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων



Η διοίκηση του Παλλεσβιακού εργατ/κού κέντρου καταγγέλει την πλειοψηφία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΠΑΣΚΕ –ΔΑΚΕ και της ομάδας Βασιλόπουλου – ΣΥΡΙΖΑ) που σε συνεργασία με την εργοδοσία προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν ένα νόθο συνέδριο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα και τα συμφέροντα των εργοδοτών. Ένα συνέδριο στο οποίο προσπάθησαν να μονιμοποίησουν διευθυντικά στελέχη και αντιπροσώπους μαϊμούδες με στόχο να βάλουν στο περιθώριο τους εργαζόμενους και τις ανάγκες τους.

Δεν δίστασαν κιόλας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το μίσος τους για τους εργαζόμενους και το ταξικό κίνημα, να επιστρατεύσουν μπράβους & ανθρώπους της νύχτας για να χτυπήσουν και να απωθήσουν τους εκλεγμένους αντιπροσώπους των συνδικάτων με σκοπό να διασφαλίσουν την παρουσία της εργοδοσίας!

Τεράστιες είναι και οι ευθύνες της Κυβέρνησης, η οποία συνεχίζοντας την αντεργατική της πολιτική, επιστρατεύει για άλλη μια φορά σε συνέδρια εργαζομένων αστυνομικές δυνάμεις.

Καλούμε τους εργαζόμενους του νησιού μας να απομονώσουν τους εργατοπατέρες του κυβερνητικού – εργοδοτικού συνδικαλισμού, να βγάλουν συμπεράσματα και να κάνουν δική τους υπόθεση την πάλη για συνδικάτα εργατών και όχι των εργοδοτών !



ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου