Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ




Εκατοντάδες λαού και νεολαίας συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, με κεντρικό σύνθημα: «ΟΧΙ στη νέα φοροληστεία, ΟΧΙ σε νέες μειώσεις μισθών», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Νοέμβρη, στις 10:30 το πρωί, στην πλατεία Σαπφούς.
Στη συγκέντρωση απηύθυναν χαιρετισμούς εκπρόσωποι του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, του Συλλόγου Προοδευτικών Γυναικών Λέσβου, της ΠΑΣΥ, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε ο Θοδωρής Ασλανίδης, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λέσβου. Στην απεργιακή συγκέντρωση συμμετείχε με πολυμελή αντιπροσωπεία και το πανό του το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για ΑμΕΑ - «Κυψέλη».
Ακολούθησε πορεία μέσα από τους δρόμους της πόλης βροντοφωνάζοντας: «Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, τώρα με το ΠΑΜΕ αντίσταση και πάλη» και «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει», η οποία κατέληξε στο παλιό Εργατικό Κέντρο Λέσβου. Κτίριο το οποίο λειτουργεί με ευθύνη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου για την οργάνωση της πολύμορφης εργατικής αλληλεγγύης σε όλους ανεξαιρέτως τους πρόσφυγες και μετανάστες στη Λέσβο, όπου κι αν βρίσκονται, από κοινού με την οργάνωση της πάλης των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων ενάντια στην αντιλαϊκή επίθεση που ξεδιπλώνεται άγρια σε βάρος τους από κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και κεφάλαιο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου