Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ!



Μέσα στη λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων, την ολοένα και μεγαλύτερη μείωση των μισθών και την κατάργηση μιας σειράς επιδομάτων, την αύξηση τις ανεργίας, πολλές οικογένειες δυσκολεύονται και άλλες αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και της ΔΕΥΑΛ.
        Το νερό, όπως και το ρεύμα  είναι κοινωνικά αγαθά. Είναι αναγκαία για το σύνολο της κοινωνίας και δεν μπορεί να αποκλειστεί κανείς!
 Δεν είναι προϊόντα κερδοφορίας των Ιδιωτικών Επιχειρήσεων!
        Οι ιδιωτικοποιήσεις στις Δημόσιες επιχειρήσεις ένα πράγμα σημαίνουν! Περισσότερα βάρη στις πλάτες της λαϊκής οικογένειας, προς όφελος των μονοπωλίων!
        Εκεί που η κερδοφορία θα χτυπάει το αυτονόητο δικαίωμα των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, για ΝΕΡΟ και ΡΕΥΜΑ, δεν θα επιτρέψουμε καμία διακοπή!

Διεκδικούμε:

- Να μην προχωρήσει η διακοπή της παροχής του νερού και του ρεύματος σε κανέναν άνεργο, χαμηλόμισθο, χαμηλοσυνταξιούχο, σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, σε καμία λαϊκή οικογένεια.
- Να μειωθεί το τιμολόγιο κατά 50% για τους άνεργους, τους περιστασιακά και μερικά απασχολούμενους, τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους.
- Όχι στα χαράτσια και στη φοροληστεία.
- Να καταργηθεί το τέλος επανασύνδεσης  για όσους καταναλωτές τους έγινε διακοπή λογαριασμού.
Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο καλεί όλο τον λαό της Λέσβου, να σταθεί αλληλέγγυος σε οποιαδήποτε απειλή για διακοπή ρεύματος και νερού. Να δώσουμε μια μαζική ταξική απάντηση κόντρα στις ιδιωτικοποιήσεις και στην τρομοκρατία του κεφαλαίου!


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου