Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΚ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ




Πικετοφορία πραγματοποίησε το Σάββατο 9 Γενάρη το πρωί, στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο. Μέλη σωματείων, φοιτητές, συνταξιούχοι και μέλη του συλλόγου προοδευτικών γυναικών Μυτιλήνης (μέλος ΟΓΕ), βροντοφώναξαν ότι το ασφαλιστικό δεν ξεπουλιέται, ότι δεν το παζαρεύουμε με κανέναν, είναι δικαίωμά μας, είναι η ζωή μας.
Παράλληλα έγινε πλατύ κάλεσμα να δυναμώσει η πάλη του εργατικού κινήματος ενάντια στην θύελλα αντεργατικών - αντιλαϊκών μέτρων, που φέρνει η κυβέρνηση. Το Εργατικό Κέντρο, τα σωματεία, σύλλογοι γυναικών, συνταξιούχοι και φοιτητές, καλούνε να δυναμώσει ο αγώνας με απεργιακό ξεσηκωμό την μέρα που η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να ρίξει ταφόπλακα στο ασφαλιστικό και στα όποια εργατικά δικαιώματα έχουμε κατακτήσει με αγώνες.
Το Εργατικό Κέντρο καταγγέλλει και την επίθεση που έγινε την Παρασκευή 8 Γενάρη στην Αθήνα, εναντίων μελών σωματείων, φορέων και συνταξιούχων, από δυνάμεις καταστολής της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Το εργατικό κίνημα δεν τρομοκρατείται, δεν κάνει βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις της εργατικής τάξης.
Δυναμώνουμε οργανωμένα μέσα από τα σωματεία τους αγώνες μας. Δεν θα τους αφήσουμε να διαλύσουν τη ζωή μας. Δυναμώνουμε το κλίμα για απεργιακό ξεσηκωμό!


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
           


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου