Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Για τις 11 Ιούνη



Το διοικητικό συμβούλιο του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου μετά την συνεδρίαση της 20ης Μάη, αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή του στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 11 Ιούνη στις 7:30 το απόγευμα στην πλατεία Σαπφούς.
Επίσης πάρθηκε απόφαση για απεργιακή κλιμάκωση και ετοιμότητα, έως τα τέλη του Ιούνη. Να δοθεί μαχητική απάντηση ενάντια σε οποιαδήποτε νέα αντιλαϊκή συμφωνία, ενάντια σε οποιοδήποτε νέο «Μνημόνιο».
Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο καλεί όλα τα σωματεία – μέλη του, όλους τους ανέργους, τους συνταξιούχους, με την μαζική συμμετοχή μας να διεκδικήσουμε την κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων, αυξήσεις σε μισθούς και σε συντάξεις, να καλυφθούν όλες οι απώλειές μας από την αρχή της κρίσης έως τώρα, με άμεση επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, για δουλειά με δικαιώματα, που θα καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες μας.
Καλούμε σε απεργιακή επαγρύπνηση. Να πάρουμε θέση μάχης απέναντι στα νέα μέτρα που προετοιμάζονται, που τσακίζουν ότι εργατικό δικαίωμα απέμεινε. Να στείλουμε μήνυμα μαχητικής αντίστασης και διεκδίκησης στις νέες προκλητικές αξιώσεις των βιομηχάνων και των επιχειρηματικών ομίλων.




Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου